Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Tuntikuvaukset


Foamroller

Foam-Roller on yksi tämän hetken tehokkaimmista itsehoitovälineistä pehmyt- ja sidekudosten avaamiseen. Sen avulla voimme parantaa lihasten verenkiertoa, aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja ehkäistä kehon eri kiputiloja.


Spinning

Spinning eli sisäpyöräily on musiikin tahtiin ohjattua pyöräilyä vaihtelevilla vastuksilla. Spinning kehittää hapenottokykyä, kiinteyttää vartaloa ja kohottaa kuntoa.


BodyCombat

Äärimmäisen energinen ohjelma saa inspiraationsa kamppailulajeista kuten karatesta, nyrkkeilystä, taekwondosta, tai chistä, capoeirasta ja muay thaista. Isket, lyöt ja potkit polttaen samalla hurjan määrän kaloreita.


BodyPump

Maailman suosituin lihaskuntotunti, jossa kymmenen kappaleen aikana treenataan koko vartalo aloittaen isommista lihasryhmistä ja edetään aina pienempien lihasryhmien kautta venyttelyyn.


Keskivartalotreeni

Keskivartalotreeni on tehokas puolituntinen. Sen aikana pyritään kuormittamaan keskivartalon lihaksia sekä oman kehon painolla että myös painojen ja vastuskuminauhan avulla.


Venyttely

Venyttely lisää lihaksiston kimmoisuutta ja nivelten liikkuvuutta. Venyttely auttaa lihaksia myös palautumaan paremmin treeneistä ja päivän muista rasituksista.


Kiertoharjoittelu

Kiertoharjoittelu on kaikille tuttua lihaskuntotreeniä hydraulisen vastuksen laitteita ja oman vartalon painoa hyödyntäen


Teho-Kierto

Tehokas koko kropan treeni, jolla pystyt haastamaan itsesi aina uudestaan. Tällä tunnilla sinun ei tarvitse keskittyä musiikin tahdissa tekemiseen vaan valitset itsellesi sopivan tahdin.


LesMills Tone

45 minuutin kokonaisvaltainen yhdistelmä, lihaskuntoa, kestävyyttä ja keskivartalotreeniä yhden treenin aikana


ajanvaraus