Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Homeopaatti Guy Wurman, Helsinki


Kaikki Homeopaatit

Maailmankatsomuksellisen suhtautumisen terveisiin elämäntapoihin sain jo lapsuudessa; äitini oli mahdollisuuksien mukaan omavaraisuutta arvostava terveysintoilija ja isäni kiinnostuksen kohteet ulottuivat luonnonmukaisesta parantamisesta UFOihin

Oman niin sanotun Arnica kokemukseni (hetki jolloin homeopatia ”kolahtaa”) sain kyläillessäni Berliinissä samoihin aikoihin muurin murtuessa. Kreuzbergiläisen ErsteHilfe aseman päivystävän hoitajan antamilla minirakeilla tapaturmaisesti möhkäleeksi turvonnut ja rampautunut jalkateräni kutistui yhdessä yössä täysin tomintakykyiseksi kuin mitään ei koskaan olisi siihen osunutkaan, mutta homeopaatiksi opiskelin vasta myöhemmin valmistuen 2006.
Lopputyöni kirjoitin rokotteista ja niihin liittyvistä ongelmista. Aiheen seuraaminen on yhä osa arkipäivääni ja kuten tiedämme, teema on nykyisin hyvin kuuma peruna.
Koska etenkin lasten rokotevauriot, vastoin terveydenhuollon valtavirran käsitystä, ovat sangen yleisiä, käytän klassisen homeopatian tukena tarvittaessa myös CEASE-terapian käytäntöjä.

Aiheesta voi lukea tarkemmin kotisivuiltani tai Facebook sivustoltani.
Omasta jaksamisesta, hyvinvoinnista ja fyysisestä kunnosta pidän huolta mm. joogan avulla.

Näytä Guyn kaikki julkaisut

Jaa:

Homeopaatti GUY WURMAN
Guy Wurman
wurman.co.uk

VIIMEISIMMÄT JULKAISUT