Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

SIIVUN PAREMPI OPISKELIJAELÄMÄ

Mobiiliopiskelijakortti

Opiskelijakunta VAMOKinn jäsenet voivat ottaa käyttöönsä Slice.fi:n mobiiliopiskelijakortin. Slicen mobiiliiopiskelijakortti on virallinen opiskelijakortti, ja sen saaminen edellyttää VAMOKin jäsenyyden sekä VAMKissa läsnäolon opiskelijana. Slice.fi-sovelluksessa on vain VAMKinn jäsenille suunnattuja superetuja, joita voi lunastaa mobiiliopiskelijakortilla.

Slicesta löytyy kaikki opiskelijaedut ja opiskelijan henkilökohtainen mobiiliopiskelijakortti. Mobiilisessa kortissa ei ole tarraa, vaan sen oikeassa yläreunassa vilkkuu täppä, mikäli jäsenyys on voimassa ja jäsenmaksu maksettu.

Haluatko ottaa Slicen mobiiliopiskelijakortin käyttöön?

Lisätietoja mobiiliopiskelijakortin käyttöönotosta löytyy VAMOKin kotisivuilta.

Unohtuiko salasana?

Sovellukseen kirjaudutaan sisään kertakäyttöisellä salasanalla. Mikäli vaihdoit puhelinta tai tulit muusta syystä uloskirjatuksi sovelluksesta, voit resetoida tunnuksesi syöttämällä sähköpostisi sivulla www.slice.fi/resetoi. Saat sähköpostiisi resetointilinkin, jota vuorokauden sisällä klikkaamalla saat paluupostina uuden salasanan sovellukseen. HUOM! Resetointilinkki saattaa mennä roskapostikansioon. Jos resetointisivu ei tunnista sähköpostiosoitettasi, kokeile jotain muuta käyttämääsi osoitetta tai tarkista opiskelijakunnalle antamasi osoite suoraan opiskelijakunnaltasi.

Jaa:

Yhteydenottolomake

Hyvä yrityksen edustaja! Haluatko myöntää opiskelijaetuja? Ota yhteyttä opiskelijakunta VAMOKiin alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Lähetä