Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

SIIVUN PAREMPI OPISKELIJAELÄMÄ

Mobiiliopiskelijakortti

Opiskelijakunta KOEn jäsenet voivat ottaa käyttöönsä Slice.fi-mobiiliopiskelijakortin. Slicen mobiiliiopiskelijakortti on virallinen opiskelijakortti, ja sen saaminen edellyttää KOEn jäsenyyttä sekä LAB-ammattikorkeakoulussa läsnäolon opiskelijana. Slice.fi-sovelluksessa on vain KOEn jäsenille suunnattuja superetuja, joita voi lunastaa mobiiliopiskelijakortilla.

Slicesta löytyy kaikki opiskelijaedut ja opiskelijan henkilökohtainen mobiiliopiskelijakortti. Mobiilikortissa ei ole tarraa, vaan sen oikeassa yläreunassa vilkkuu täppä, mikäli jäsenyys on voimassa ja jäsenmaksu maksettu.

 

Haluatko ottaa Slicen mobiiliopiskelijakortin käyttöön?

Liity KOEn jäseneksi ja tilaa oma opiskelijakorttisi KOEn verkkosivuilla.

Unohtuiko salasana?

Sovellukseen kirjaudutaan sisään kertakäyttöisellä salasanalla. Mikäli vaihdoit puhelinta tai tulit muusta syystä uloskirjatuksi sovelluksesta, voit resetoida tunnuksesi syöttämällä sähköpostisi sivulla www.slice.fi/resetoi. Saat sähköpostiisi resetointilinkin, jota vuorokauden sisällä klikkaamalla saat paluupostina uuden salasanan sovellukseen. HUOM! Resetointilinkki saattaa mennä roskapostikansioon. Jos resetointisivu ei tunnista sähköpostiosoitettasi, kokeile jotain muuta käyttämääsi osoitetta tai tarkista opiskelijakunnalle antamasi osoite suoraan opiskelijakunnaltasi.

Lukukausien alussa tunnusten lähetys voi ruuhkautua, jolloin tunnusten lähetysaika voi vaihdella muutamasta tunnista muutamaan vuorokauteen.

Jaa: