Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Vyöhyketerapia


Kaikki palvelut

Vyöhyketerapia, Hyvinvointicenter Pori

Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha kokemusperäiseen tietoon perustuva hoitomuoto, jota on harjoitettu eri puolilla maapalloa. Vyöhyketerapia perustuu siihen, että ihminen heijastuu pienoiskoossa jollekin kehonsa osa-alueelle. Näitä heijastealueita/vyöhykkeitä on korvissa, käsissä ja jalkapohjien/-terien alueella. Näiden heijastealueiden käsittelyllä voit saada yhteyden kehosi omiin parantaviin ja rentouttaviin voimiin. Vyöhyketerapia on rentouttavaa ja lempeää ja se tehdään hellän kosketuksen, painelun ja hieronnan avulla.
Vyöhyketerapialla on saatu hyviä hoitotuloksia erityisesti stressiperäisten häiriöiden hoidossa. Sitä voidaan suositella monenlaisista vaivoista kärsiville ihmisille. Yleisimpiä hoidettavia oireita ovat ruuansulatukselliset häiriöt, ummetus ym. suolisto-ongelmat, erilaiset kiputilat, päänsärky, erilaiset tuki- ja liikuntaelinongelmat (niska-hartiaseudun ongelmat, iskiasvaivat), hormonaaliset ongelmat (esim.vaihdevuosivaivat), turvotus ja unettomuus.


• Sarjahoidot tehostavat ja syventävät hoidon vaikutuksia. Hoitokertojen määrä ja tiheys on aina yksilöllinen ja hoitokertojen määrään vaikuttavat useat eri tekijät.
• Vyöhyketerapiaa voidaan käyttää myös rentouttavana hemmotteluhoitona tai ennaltaehkäisevästi hyvinvointisi tueksi jo ennen kuin varsinaisia ongelmia kehossa ilmenee.
• Hoito aloitetaan merisuola-jalkakylvyllä. Sen aikana käymme läpi tilanteesi ja toiveet/tavoitteet hoidon suhteen. Käymme läpi myös mahdolliset hoidossa huomioitavat terveydentilaasi liittyvät asiat.


Hoidot:
60 min 55,-
90 min 75,-

Yhteystiedot:
Taina Riihioja, koulutettu hieroja, AK Luontaishoitaja, AK Vyöhyketerapeutti, turvehoitaja
Porin Hyvinvointicenter
p. 045 128 4044
taina.riihioja@hyvinvointicenter.fi
www.hoitolatainamarianne.fi

Meillä vyöhyketerapiaa tarjoaa Taina Riihioja.

 

 

Vyöhyketerapia myös vauvoille koliikkihoitoon 


Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa kehon erilaisia häiriötiloja ja sairauksia. Hoitoa käytetään kehon omien parantavien voimavarojen elvyttämiseen. Refleksologisessa/koko kehon vyöhyketerapia hoidossa käsitellään koko kehoa. Asiakkaan maatessa hoitopöydällä käsitellään jalkoja, käsiä, korvia, kasvoja, päätä ja vartaloa. Hoito on manuaalista ja hoitopuikolla stimuloidaan keholla olevia heijasteita.

Hoito sopii kaikille, vauvasta vaariin, myös raskaana oleville.
Hoito suunnitellaan yksilöllisesti ottaen huomioon asiakkaan sairaudet, muut hoidot sekä lääkitykset. Jotta voidaan päästä mahdollisimman hyvään hoitotulokseen, tarvitaan useampi hoitokerta. Hoidon tehokkuuden kannalta aluksi olisi hyvä ottaa hoitoja tiheämmin, jonka jälkeen riittävät kuukausittaiset ylläpitohoidot. Hoidon tähtäimenä on kehon häiriötilojen helpottaminen sekä poistaminen, kehon oman tasapainon
Vyöhyketerapia on erittäin tehokas hoitomuoto myös lapsille. Vauvojen koliikki oireisiin ja rauhattomuuteen on saatu hyvä hoitovaste. Mitä varhaisemmassa vaiheessa vauva tuodaan hoitoon, niin yleensä vaivat häviävät nopeammin. Keskimäärin tarvitaan 5-10 hoitokertaa.
Vyöhyketerapia 60 min 60,-, 90 min 70-, vauvan vyöhyketerapia 30-40 min 35,-

Vyöhyketerapiaa vauvoille meillä tarjoaa Leena Jahnsson.
Ajanvaraus leena.jahnsson@gmail.com tai p.050-4612922 (mieluummin tekstiviestillä)

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus