Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Yhteystiedot Kaikki homeopaattit kaupungeittain

Tältä sivulta löydät Homeopatiainfoa ylläpitävien homeopaattien yhteystiedot


Homeopaatti Kati Haapaniemi, Espoo, Helsinki

Valmistuin klassiseksi homeopaatiksi Helsingin TSH:sta (Transformational School of Homeopathy) neljän vuoden opintojen jälkeen vuonna 2013 ja olen syventänyt ammattiosaamistani kansainvälisessä Dynamis-jatkokoulutuksessa.


Homeopaatti Reeta Pohjonen, Helsinki

Olen elämää ihmettelevä neljän lapsen äiti. Olen klassinen homeopaatti, kouluttaja, 3P-fasilitaattori, vitaalishiatsu-terapeutti ja mammajooga- ohjaaja.


Homeopaatti Katja Rikala, Helsinki, Oulu, Ylivieska

Olen 3 lapsen äiti, kotoisin Oulusta, mutta asunut Helsingissä jo vuodesta 1999. Valmistuin klassiseksi homeopaatiksi Helsingin TSH:sta, jossa tein diplomityöni rokotteista, rokotehaitoista ja niiden hoidosta homeopatialla.


Homeopaatti Krista Haataja, Tervakoski

Olen koulutukseltani klassinen diplomi Homeopaatti (Transformational School of Homeopathy) ja Suomen Homeopaatit ry. hallituksen jäsen. Lisäksi olen Auravälittäjä™, New Paradigm MDT™ Master ja Hyvinvointivalmentaja- sekä kouluttaja.


Homeopaatti Camilla Lundqvist, Helsinki, Raasepori, Hanko, Karjaa

Homepatia ei tullut sattumana elämääni, vaarini opetti minulle yrttilääkinnän parantavan voiman ja tämän luonnollisen tavan hoitaa ja vahvistaa omaa terveyttä.


Homeopaatti Jaana Kolehmainen, Helsinki, Espoo, Turku, Halikko, Joensuu, Rääkkylä

Olen valmistunut Suomen Homeopaattisen Lääketieteen Instituutista 4-vuotisesta homeopaatin koulutuksesta vuonna 2002 ja 2-vuotisesta eläinhomeopatian täydennyskoulutuksesta vuotta myöhemmin.


homeopatiakoulutus.fi

TSH Helsinki (entinen Suomen Homeopaattisen Lääketieteen Instituutti) tarjoaa Suomen laajimman ja kansainvälisimmän klassisen homeopatian koulutuksen.


Suomen Homeopaatit Ry

Suomen Homeopaatit ry:n tavoitteena on edistää klassisen homeopatian asemaa ja tuntemusta maassamme. Yhdistys julkaisee vastaanottoa pitävien homeopaattien luetteloa, jossa on paikkakunnittain luettelo yhdistyksen ammattia harjoittavat jäsenet.


PUR-Kauppa

PUR-kauppa on uuden sukupolven terveyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistunut myymäläkonsepti, johon kuuluu kaksi kivijalkamyymälää Helsingissä sekä verkkokauppa.


Homeopatiainfo.fi

Homeopatiainfo.fi on Suomen Homeopaatit Ry:n ja koulutettujen homeopaattien yhdessä ylläpitämä homeopatian infosivusto. Palvelu tarjoaa ajankohtaista tietoa homeopatiasta ja alan tapahtumista, sekä parantaa homeopatian tunnettuutta suomessa.Homeopaatti Maria Verbeek, Helsinki

Kun koululääketiede yrityksistään huolimatta kerta toisensa jälkeen epäonnistui auttaa minua, lähdin etsimään itselleni apua muista hoitomuodoista. Näin sain ensikosketuksen homeopatiaan. Saatuani siitä itse apua ja terveydentilani alkaessa merkittävästi parantua, kiinnostuin aiheesta ja halusin tutkia ja oppia sitä lisää.


Homeopaatti Anneli Lehtonen, Porvoo, Helsinki

Olen klassinen homeopaatti Porvoosta ja olen toiminut homeopaattina 15 vuotta. Minulla on myös vastaanotto Homeopatiakeskus 10 M:ssä Helsingissä. Innostun ja yllätyn aina uudestaan homeopatian vaikutuksista.


Homeopaatti Guy Wurman, Helsinki

Maailmankatsomuksellisen suhtautumisen terveisiin elämäntapoihin sain jo lapsuudessa; äitini oli mahdollisuuksien mukaan omavaraisuutta arvostava terveysintoilija ja isäni kiinnostuksen kohteet ulottuivat luonnonmukaisesta parantamisesta UFOihin


Homeopaatti Hannele Snickars, Helsinki

Olen alkuperäiseltä koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja toimin aikoinaan vuosia liike-elämän palveluksessa. Valmistuin klassiseksi homeopaatiksi Kairon instituutista vuonna 2004 ja siitä lähtien olen toiminut homeopaattina.


Homeopaatti Iiris Kosonen, Hyvinkää, Savonlinna, Kuopio

Olen valmistunut homeopaatiksi TSH:sta (Transformational School of Homeopathy, Helsinki) v. 2012. Lisäopintoja Hollannissa Alize Timmermanin kursseilta


Homeopaatti Ljuba Druzhinina, Helsinki

Valmistuin klassiseksi homeopaatiksi Helsingin Transformational School of Homeopathy -koulusta (TSH) neljän vuoden opintojen jälkeen vuonna 2018. Lopputyönäni tein luokkatoverin kanssa lääkeainekokeen, jonka tuloksena syntyi Linnaea borealis -niminen lääkeaine. TSH:n tutkinto on ECCH:n (European Central Council of Homeopaths) hyväksymä.


Homeopaatti Satu Järvilehto, Helsinki

Tutustuin homeopatiaan ensimmäisen kerran 90-luvun alkupuolella kun asuin Ranskassa pienen esikoistyttäreni kanssa. Paikallinen lääkäri antoi korvatulehdukseen homeopaattisia lääkkeitä. Niitä ei tarvittu lainkaan. Tästä alkoi kiinnostus homeopatiaan, joka jatkuu edelleen.


Homeopaatti Sinikka Sjöholm

Sinikka on opiskellut homeopaatiksi Transformational School of Helsingissä. (TSH)Opiskelu kesti neljä vuotta ja sen sisältö oli monipuolinen ja laaja. Tutkinto on myös European Central Council of Homeopathsin hyväksymä.


Homeopaatti Sari Parviainen, Helsinki

Valmistuin 10-vuotta sitten klassiseksi homeopaatiksi Suomen Homeopaattisen Lääketieteen Instituutista. Valmistumiseni jälkeen lähdin 2,5 kk Intiaan seuraamaan, arvostetun klassisen homeopaatin, Dr. Farokh Masterin työskentelyä


Homeopatian opiskelija Tiia Vehman, Helsinki

Olen neljännen vuoden opiskelija Tranformational School of Homeopathy Helsingissä. Päätös lähteä opiskelemaan homeopatiaa ei ollut helppo. Pelkäsin ettei kielitaitoni tule riittämään koulussa, koska kielet ovat olleet minulle aina vaikeita. Homeopatian opiskelussa on osattava englantia, koska kirjallisuus ja osa luennoista ovat englannin kielellä. Motivaatio oli kuitenkin suuri ja olenkin siis tehnyt kovan työn oppiakseni samalla englantia homeopatian lisäksi.