Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

NLP

NLP on metodologia, joka auttaa ihmistä tulemaan tietoiseksi omasta ajattelustaan (neuro) ja kommunikoinnistaan (linguistic) sekä niistä seuraavasta tavastaan olla ja elää (programming).

Kun alamme tiedostaa, että ajatukset ovat vain ajatuksia, jotka tulevat ja menevät kuin pilvet taivaalla, voimme alkaa suhtautua niihin sen mukaisesti, vapautuneemmin. Jokaisena hetkenä on oma valintamme millaisille ajatuksille annamme huomiomme ja se mihin keskitymme – vahvistuu.

Sanoillamme luomme oman todellisuutemme. Mitä kannustavampaa oma sisäinen puheemme on ja mitä tietoisemmin havaitsemme sanavalintamme kommunikoidessamme toisten kanssa, sitä paremmin voimme edesauttaa terveyttämme ja avata mahdollisuuksia itsellemme hyvältä tuntuvaan elämään.

NLP:n avulla voidaan kirkastaa tavoitteita ja edesauttaa oman potentiaalin käyttöönottoa. Kun havaitsemme tietoisemmin ajatuksiamme, sanavalintojamme, toimintatapojamme, kehonkieltämme, uskomuksiamme, vahvuuksiamme, haasteitamme ja voimavarojamme voimme niin halutessamme säätää niitä paremmin omaa elämäämme palveleviksi. Avain muutokseen on siis vain ja ainoastaan itsellämme ja vain itse voimme käyttää tai olla käyttämättä sitä.

Konsultaationi pohjautuvat NLP-/voimavarakeskeiselle perustalle ja ytimenä paranemisprosessille on lähtökohta; kaikki tarvittava terveys ja viisaus on sisällämme. Jo tämän tiedostaminen on alku muutokseen.

 

Homeopaatti Marika Ritan vastaanotot Helsinki ja Hämeenlinna>

Jaa: