Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Asiakaskokemukset

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Ennen hoitoa olin skeptinen enkä osannut edes kuvitella kuinka paljon apua voisin saada. Pienen kokeilun jälkeen päätin hakeutua Marika Ritan vastaanotolle. Sain parasta mahdollista kokonaisvaltaista hoitoa. Vaivat joita lääketieteen mukaan ei osata edes luokitella on onnistuneesti hoidettu homeopatialla. Erittäin tehokas hoitomuoto, jota toteutetaan yksilöllisesti ja hyvin lempeällä tavalla. Suosittelen unohtamaan ennakkoluulot ja kokeilemaan homeopatiaa. Marika on kokemukseni mukaan erinomainen homeopaatti!

- Renata Eronen


Olen löytänyt homeopatiasta avun aina naistenvaivoista urheiluvammoihin. Homeopatia sopii tasapainottavana hoitomuotona myös kroonisiin sairauksiin ja erilaisiin elämän mullistuksiin. Marika Rita on ohjannut minua homeopatian käytössä onnistuneesti ja voin vain suositella hänen palvelujaan. Tänäkin syksynä kaamosväsymys on saanut väistyä homeopatian avulla. 

- Maiju Hyvönen


En voi muuta kuin kiittää Marikaa saamistani hoidoista ja oivalluksien auttamisessa homeopatian avulla. Hän osaa auttaa ihanalla tavalla aukaisemaan lukkoja ja kehittymään ihmisenä. Tukea minulle ja perheelleni olen saanut valtavasti ja jopa 4,6kg:n lapsen synnyttäminen sujui hienosti homeopatian avulla ilman muita apuja. Kiitos Marika hienosta työstä." 


- Säde Sonck


Entisessä elämässä minulla oli astma, olin allerginen eläimille ja monelle muulle asialle. Minulla oli jatkuvia selkäkipuja, joiden vuoksi olin moneen otteeseen sairaslomalla. Kärsin migreeneistä ja uupumuksesta. Satunnaisesti minulla oli ylävatsassa polttavia ja puristavia kipuja, jotka kesti aina muutaman päivän. Henkisesti olin ihan puhki ja kärsin huonoista ihmissuhteista, joista en päässyt irti. Työterveydestä minulle tarjottiin kortisonia, antibioottia, allergialääkettä, närästyslääkettä ja vielä vähä lisää kortisonia. Niin ja vahvoja särkylääkkeitä ja nukahtamislääkkeitä. Mielialalääkitystäkin ehdotettiin. Homeopatiasta en tiennyt yhtään mitään. Ystävän suosituksesta lähdin ihan piruuttani tilaamaan aikaa Marikalle, viimeisenä oljenkortena. Nykyään olen täysin lääkkeetön ja muutenkin terveempi kuin koskaan. Ja jos satunnainen flunssa tai muu vitsaus iskee, saan sen pikaisesti hoidettua homeopatialla, eikä tarvitse kärvistellä viikkokaupalla ja tuupata itseään täyteen myrkkyjä. Kaikkein parasta on kuitenkin henkinen tasapaino, jonka olen homeopatian myötä saavuttanut! Jo ensimmäinen käynti Marikalla antoi toivoa paremmasta huomisesta ja enpä voi olla kuin äärimmäisen kiitollinen, että aikoinaan Marikan luokse eksyin. Kohtaaminen on aina lämmin ja kiireetön Omasta puolestani voin lämpimästi suositella Marikaa ja homeopatiaa muutenkin."

- Minna Järvelä


Kiinnostuin homeopatiasta vajaa pari vuotta sitten lapseni syntymän myötä. Monet vaivat olemme saaneet homeopatialla hoidettua. Viimeisin oli pienen lapseni viikon kestänyt ripuli. Lääkäri oli laittamassa jo sairaalaan lievän kuivumisen vuoksi. Kokeilimme kuitenkin vielä kotihoitoa. Sain nopeasti apua Marika Rita:lta ja jo parin tunnin jälkeen homeopaattisen aineen ottamisesta, lapseni alkoi syödä ja juoda. Vältimme siis sairaalakeikan. Kiitos Marika! Olet ammattitaitoinen ja välittävä homeopaatti!

- Sanna-Kaisa Randelin


Hetki omaa aikaa Marikan luona - kokee olevansa kokonaisvaltaisesti hoidettu ja huomioitu. Homeopatia on parantanut astmani ja monia muita vaivoja. Suosittelen!

- Eva Travanti

 

Homeopaatti Marika Ritan vastaanotot Helsinki ja Hämeenlinna>

Jaa: