Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Homeopaatti Katja Rikala, Helsinki, Oulu, Ylivieska


Kaikki Homeopaatit

Olen 3 lapsen äiti, kotoisin Oulusta, mutta asunut Helsingissä jo vuodesta 1999. Valmistuin klassiseksi homeopaatiksi Helsingin TSH:sta, jossa tein diplomityöni rokotteista, rokotehaitoista ja niiden hoidosta homeopatialla. Järjestän säännöllisesti homeopatian kotiapteekkikursseja ja pidän vastaanottoa Helsingissä, Oulussa ja Ylivieskassa. Toimin myös Suomen Homeopaatit Ry:n hallituksen puheenjohtajana.

Homeopatian lisäksi pidän vauvahierontakursseja ja annan koliikkineuvontaa vauvaperheille (Kouluttajana Kirsti Rikala). Olen myös koulutettu hieroja, jossa erikoistumisalani on niveltoiminnan edistäminen (Hierontakoulu Atlas). Lisäksi täydennän tietotaitoani opiskelemalla perinteistä kiinalaista lääketiedettä (TCM koulutus, Antti Rautio).

Olen osakkaana Transformational School of Homeopathy Helsingissä (TSH) sekä Homeopatiakeskus 10M:ssä.

Vapaa-aikani menee lasten kanssa touhutessa, harrastuksiin kuskatessa ja kodin arjen pyörityksessä. Aina kun löydän hetken omaa aikaa, lähden lenkille metsään tai tanssimaan Kuubalaista Salsaa.

 Tutustu minuun sekä homeopatiaan lisää kotisivuillani www.klassinenhomeopaatti.fi jossa voit myös tehdä ajanvarauksen netissä.

Näytä Katjan kaikki julkaisut

Jaa:

Homeopatiakeskus 10M
Katja Rikala
Palvelut

VIIMEISIMMÄT JULKAISUT